Stappenplan voor jouw gezondheid

Uiterlijke schoonheid van binnenuit

Maak kennis met Omega 3 olie!

-Haaruitval 

-Hoofdhuid problemen 

-Vermoeidheid 

-Darmproblemen 

-Huidproblemen 

-Leverproblemen 

-Cholesterolproblemen 

-Gewrichtsproblemen 

-Hoge of lage bloeddruk

-Vage klachten, maar verder nooit ziek

De aandacht voor omega 3 vetzuren wordt steeds groter, gelukkig maar. Een gezonde balans in omega 3 en omega 6 betekent namelijk ook een goede gezondheid van lichaamscellen en een gezonde hormoonbalans.

Naast onze natuurlijke manier van werken in de salon, is ons aanbod ook gericht op schoonheid (lees: gezondheid) van binnenuit!

Hoe zit het nou precies?

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen en in ideale toestand bevindt de cel zich in homeostase. Een toestand met genoeg vocht, vet, bouw- en voedingsstoffen in de cel zelf als ook daaromheen.

De westerse leefstijl is helaas niet gericht op jouw behoefte maar aanbod gericht. Met het gevolg dat we veelal eten dat wat de voedingsindustrie ons voorschotelt. Het eten van fastfood, kant-en-klaar maaltijden, frisdranken en de ontdekking van ‘tussendoortjes’ maakt dat we veel, vaak en vullend eten in plaats van voedend. Combineer dat met een verhoogde werk- en prestatiedruk plus sociale druk dan krijg je een ongezonde slopende cocktail voor je lichaam. We staan altijd ‘aan’  en dat kan leiden tot laaggradige ontsteking. Kort samengevat zijn daarvan de symptomen heel divers en vaag. Dus niet echt ziek, maar verre van vitaal.

Met gezond eten, meer bewegen en rust kom je al een heel eind. En met deze 4 stappen geven we een eerste zetje en een boost. Hoe fijn is het om zelf invloed te hebben op je gezondheid en dus ook haar en hoofdhuid!

Stap 1 – Water drinken met Keltische mineralen

Door het drinken van water met een snufje Keltisch zeezout, voed je jouw lichaam met meer dan 92 mineralen. Het water transporteert de mineralen in jouw lichaam en laat het daar waar nodig, achter. Daarnaast ondersteunt het drinken van water met deze mineralen, het transport van de voedingsstoffen en het afvoeren van de afvalstoffen.

Kies wel het juiste Keltische zeezout, bijvoorbeeld van Breizh Import!

Stap 2 – Inname van Omega 3 olie

Omega 3 heeft een ontstekingsremmende werking. Daarnaast helpt het de cel om beter voedingsstoffen op te nemen en af te voeren. Omega 3 draagt bij aan het soepel houden van je aderen omdat het bijdraagt een juiste evenwicht van diverse stoffen als cholesterol. En omega3 heeft een positieve invloed op de hormoonspiegel. Klachten als haaruitval is vaak gerelateerd aan een oestrogeen overschot. Start daarom met het dagelijks innemen van Omega 3 olie, ongeveer een 15ml per dag.

Stap 3 – Inname van vitamine K2/D3

Het is raadzaam om de Omega 3 olie in combinatie met vitamine K2/D3 in te nemen doordat het vetoplosbare vitamines zijn. Een perfecte combinatie dus voor je cellen. Vitamine K2 is bekend om de bloedstolling, maar helpt ook aderverkalking en gewrichtsontstekingen tegen te gaan. Vitamine D3 wordt in ons lichaam zelf aangemaakt bij voldoende zonlicht op onze huid. De meesten van ons hebben echter een tekort.

K2 en D3 zijn een topduo. Ze versterken elkaar voor hun rol in het behoud van sterke botten en gezondheid van onze aderen.

Stap 4 – Op weg naar gezond haar & hoofdhuid

Een goed fundament leggen kost tijd. Om optimaal te ervaren wat het voor jou kan betekenen, neem je een halfjaar, dagelijks Omega 3 olie + vitamine K2/D3 in. Daarna is het raadzaam om het fundament te blijven onderhouden. We starten altijd met een bloedtest, om inzicht te krijgen in jouw huidige Omega 3/6 status. De combinatie van Keltische mineralen, Omega 3 met vitamine K2 en D3 is een boost om je vitaler te voelen. Het verbetert niet alleen je celgezondheid, maar ook je hormonale balans en daarmee ook je haar en hoofdhuid.

Ben jij klaar om in jouw toekomst te investeren?

Er zijn verschillende varianten Omega 3 olie:

Omega 3 olie Pao

+ Vitamine K2/D3

Omega 3 olie Gold

+ Vitamine K2/D3

Omega 3 olie Vegan

+ Vitamine K2/D3

Het fundament van onze

gezondheid.

 • Eerste maand €135,- incl. verzendkosten (2 flesjes Omega 3 PAO + 1 doosje vitamine K2/D3 & de bloedtest) 
 • Vanaf de 2e maand €62,- incl. verzendkosten (1 flesje Omega 3 PAO + 1 doosje vitamine K2/D3) 
 • In de 5e maand krijg je een 2e test gratis bij het pakketje

Het fundament van onze gezondheid met extra ondersteuning op hersenen

en ogen.

 • Eerste maand €196,- incl. verzendkosten (2 flesjes Omega 3 GOLD + 1 doosje vitamine K2/D3 & de bloedtest) 
 • Vanaf de 2e maand €85,- incl. verzendkosten (1 flesje Omega 3 GOLD +1 doosje vitamine K2/D3) 
 • In de 5e maand krijg je een 2e test gratis bij het pakketje

Het fundament van onze gezondheid, gemaakt van algen.

 • Eerste maand €196,- incl. verzendkosten (2 flesjes Omega 3 Vegan + 1 doosje vitamine K2/D3 & de bloedtest) 
 • Vanaf de 2e maand €90,-incl. verzendkosten (1 flesje Omega 3 Vegan + 1 doosje vitamine K2/D3) 
 • In de 5e maand krijg je een 2e test gratis bij het pakketje

Ja, ik wil ook aan de slag met omega 3 olie

Nature Hair

 • Zorg voor jouw gezondheid en onze planeet;
 • Mooi van buiten door gezond van binnenuit;
 • Met verzorgingsproducten die voedend zijn voor jou
 • en niet belastend zijn voor dier en natuur.

# Bij ons in de salon kun je verzorgingsproducten laten bijvullen. Dat bespaart je geld en spaar je het milieu.

# We kleuren met planten en mineralen

# Onze behandelingen zijn duurzaam. Bij problemen kijken we verder dan korte termijn oplossingen en zetten behandelingen in die verzorgend en voedend zijn voor hoofdhuid en haar.

Advies