Onze haarstylisten zijn professionals in hun vak. Ze delen graag hun expertise over gezond haar en een gezonde hoofdhuid via een passend advies voor thuis!

Via onze online agenda is de beschikbaarheid van onze stylisten te zien.

onze haarstylisten

Petra (eigenaresse)
Specialisatie Global Curl , Kleur

 

Al al meer dan twintig jaar kapster en sinds 2017 eigenaar van Nature Hair (voorheen Trendline Haarmode).
Mijn passie als kapster  gaat veel verder dan alleen ervoor te zorgen dat jij tevreden en met een fijn kapsel rondloopt. Ik wil dat het goed gaat met jou en met de wereld waarin wel leven.

Sinds 2023 mag ik mij ‘haarvriendelijke kapper’ noemen en dat is nog maar het begin, wat mij betreft. Ik heb grotere dromen en plannen met het kappersvak.

 

Susan

Haarstyliste

 

Na 23 jaar Trendline Haarmode gerund te hebben heb ik de ‘ondernemers schaar’ op 1-1-2017 overgedragen aan Petra. Maar omdat ik het vak, de klanten en de collega’s niet wilde missen ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam in de salon.

 

Karina

Specialisatie Highlights

 

Ik sta inmiddels al heel wat jaar met veel plezier achter de klant bij Nature Hair. Mijn specialisatie is het zetten van highlights zowel met folie’s als met de kam. Maar ik draai mijn schaar ook niet om voor een totale make-over.

 

Lisa

Specialisatie Global Curl

 

Ik ben sinds 1 februari 2020 werkzaam bij Nature Hair. Al snel bleek dat mijn interesse naast het knippen en kleuren uitging naar Globalcurl knippen. Door te blijven trainen hoop ik me steeds meer te specialiseren in de wereld van krullend haar.

 

Esther

Specialisatie Global Curl

 

Ik ben sinds medio Mei 2021 bij Nature Hair werkzaam als haarstylist. Op dit moment is mijn specialisatie Global Curl, tevens ben ik me aan verdiepen in haar en hoofdhuid. Door te blijven trainen wil ik graag verder groeien in dit mooie vak.