Onze haarstylisten zijn professionals in hun vak. Ze delen graag hun expertise over gezond haar en een gezonde hoofdhuid via een passend advies voor thuis!

Via onze online agenda is de beschikbaarheid van onze stylisten te zien.

Petra (eigenaresse)
Specialisatie Global Curl , Kleur

 

Al al meer dan twintig jaar kapster en sinds 2017 eigenaar van Nature Hair.
Mijn passie als kapster  gaat veel verder dan alleen ervoor te zorgen dat jij tevreden en met een fijn kapsel rondloopt. Ik wil dat het goed gaat met jou en met de wereld waarin wel leven.

Sinds 2023 mag ik mij ‘haarvriendelijke kapper’ noemen en dat is nog maar het begin. Ik heb grotere dromen en plannen met het kappersvak.

Susan

Haarstyliste

 

Na 23 jaar Trendline Haarmode gerund te hebben heb ik de ‘ondernemers schaar’ op 1-1-2017 overgedragen aan Petra. Maar omdat ik het vak, de klanten en de collega’s niet wilde missen ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam in de salon. Per 1 maart ben ik gestart met opleiding van Annie Kok om zo nog meer te leren over haar en hoofdhuid. 

 

Karina

Specialisatie Highlights

 

Ik sta inmiddels al heel wat jaar met veel plezier achter de klant bij Nature Hair. Mijn specialisatie is het zetten van highlights zowel met folie’s als met de kam. Maar ik draai mijn schaar ook niet om voor een totale make-over. Op dit moment verdiep ik me in alles wat met hoofdhuid en haar te maken heeft van kennis over de huid tot eczeem en psoriasis. 

 

Lisa

Specialisatie Global Curl

 

Ik ben sinds 1 februari 2020 werkzaam bij Nature Hair. Al snel bleek dat mijn interesse naast het knippen en kleuren uitging naar de Globalcurl methode het knippen verzorgen en stylen van krullend haar. Door te blijven trainen hoop ik me steeds meer te specialiseren in de wereld van krullend haar. Nu mag ik mij net als mijn collega’s verdiepen in haar en hoofdhuid gerelateerde problemen en oplossingen. 

 

Esther

Specialisatie Global Curl

 

Ik ben sinds medio Mei 2021 bij Nature Hair werkzaam. Op dit moment is mijn specialisatie Global Curl en ben ik verantwoordelijk voor de bestellingen.Ook vind ik het leuk om heren te knippen. Op dit moment ben ik me aan verdiepen in haar en hoofdhuid via de online leeromgeving van de HAARVRIENDELIJKE kapper. Door te blijven trainen wil ik graag verder groeien in dit mooie vak.