Haar als Hoofdzorg  

Een 6-maanden reis naar een gezonde hoofdhuid 

Worstel jij met dunner wordend haar?

Heb je last van jeukende hoofdhuid;

Of al jaren roos;

Misschien voelt je haar stug en hoofdhuid droog aan, wat je er ook opsmeert?

Met dit zes maanden durende traject leggen we de basis voor een leven lang stralend haar en een gezonde hoofdhuid. 

Van binnen en van buiten

Zes maanden staan volledig in het teken van herstel en verbetering van je hoofdhuid en haar. Geen quick fix van oppervlakkige symptomen, maar het aanpakken van de diepere liggende oorzaken. De basis van gezond haar is een gezonde hoofdhuid. En een gezonde hoofdhuid komt van binnenuit; op celniveau. 

Wat gaan we doen?

ik help je verzorgen van je haar en hoofdhuid;

ik leer je ook waarom dat zo is;

dat doe ik via persoonlijke begeleiding en praktische tips die specifiek op jouw

van toepassing zijn;

welke producten wel en welke niet te gebruiken;

ik help je een routine te creëren; 

We zullen ook aandacht besteden aan factoren buiten de producten, zoals voeding, stressmanagement en levensstijlkeuzes, die allemaal een rol kunnen spelen bij de gezondheid van je haar en hoofdhuid. Door deze holistische benadering streven we ernaar om blijvende resultaten te bereiken die verder gaan dan alleen maar tijdelijke verbeteringen. 

 

aanmelding traject

Is jouw haar een hoofdzorg? Meld je aan voor het traject.

Intakegesprek (+/- 2,5 uur) 

Het traject gaat van start met een intake en de eerste behandeling. We bespreken we jouw klachten, waar je tegen aan loopt en het behandelplan.

We gaan hier gelijk mee aan de slag.

Als eerste reinigen we de hoofdhuid en knippen we het haar naar wens. Daarna verzorgen we het haar op basis van wat we hebben besproken en uiteraard ga je perfect gestyled naar huis.

Tijdens de behandeling ontvang je gelijk tips over hoe je hier thuis het best mee aan de slag kan gaan.   

Tijdens het intakegesprek doen we een kleine bloedtest, om inzicht te kijken in je  huidige Omega 3 status is. De uitslag van de bloedtest, ontvang je een maand nadat deze is afgenomen. 

Waar ga je mee naar huis? 

Na de ga je naar huis met een goed gevulde tas met producten. Hiermee ga je thuis aan de slag. 

De tas is gevuld met de volgende items: 

  • 2 flesjes Omega 3 olie Gold 
  • 1 doosje vitamine K2/D3 
  • Een pot Keltisch zeezout 
  • Thuisverzorging 
  • Shampoo  
  • Conditioner 
  • Rinse/D-tox of een stylings product (afhankelijk van behoefte en situatie) 

This is a simple headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

This is a simple headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

 

 

 

Waarom Omega 3 olie? 

Tijdens het traject ‘Haar als Hoofdzorg’ ga je aan de slag met de inname van Omega 3 olie in combinatie met vitamine K2/D3! Dit heeft als belangrijke reden dat dit dé basis is van een gezonde hoofdhuid & haar. 

  

De dagelijkse inname van Omega 3 olie, ongeveer een eetlepel per dag, in combinatie met vitamine K2/D3, gaat er voor zorgen dat alle cellen in jouw lichaam goed in beweging komen. Dit om ervoor te zorgen dat de cellen in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en te verwerken, maar ook om afvalstoffen af te voeren. Door gezondere cellen, die goed hun werk doen, zal de hoofdhuid langzaamaan gaan herstellen. De Omega 3 is een tegenhanger van de Omega 6, welke laaggradige ontstekingen veroorzaakt. Zo zullen hoofdhuidklachten verminderen, doordat de Omega 3 de ontstekingen die er zitten zal remmen. Daarnaast hebben we Omega 3 nodig voor het fit houden van onze aderen, zodat deze bewegelijk blijven. 

  

De Omega 3 olie wordt altijd in combinatie met vitamine K2/D3 ingenomen. De K2 zorgt ervoor dat de aderen schoongemaakt worden en beter doorlaatbaar zijn, waardoor het bloed beter kan gaan stromen. Vitamine D3 zorgt op zijn beurt ervoor dat onze aderen sterker worden. Doordat het bloed beter door de aderen stroomt, kan het haar beter gevoed worden. 

 

Naast het verbeteren van de hoofdhuid, doet de Omega 3 olie & vitamine K2/D3 nog véél meer voor jouw gezondheid! Ga voor meer informatie naar onze pagina over Omega 3 olie & vitamine K2/D3. 

 

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het traject ‘Haar als Hoofdzorg’, zit de eerste maand Omega 3 olie bij de prijs inbegrepen. Vervolgens betaal je maandelijks een bedrag van €85,- voor de Omega 3 olie & vitamine K2/D3, die dan iedere maand bij jou thuis wordt bezorgd! 

 

Waarom Keltisch zeezout? 

Door het drinken van water met een snufje Keltisch zeezout, voed je jouw lichaam met meer dan 92 mineralen. Het water transporteert de mineralen in jouw lichaam en laat het daar waar nodig, achter. Daarnaast ondersteunt het drinken van water met deze mineralen, het transport van de voedingsstoffen en het afvoeren van de afvalstoffen. Door gezondere cellen, die goed hun werk doen, zal de hoofdhuid langzaamaan gaan herstellen. Daarnaast zal het verbeteren van het transport van voedingsstoffen zorgen voor gezonder haar, dat gevoed is met de nodige mineralen.  

 

Detox (60 min) 

In de 3 weken na het intakegesprek zien we je graag terug in de salon voor de D-tox! Hiervoor plannen we wekelijk een afspraak in om de hoofdhuid mild maar effectief te reinigen.  

 

Tweede afspraak (90 min) 

Vier maanden na het intakegesprek is het tijd voor de tweede afspraak knippen, treatment en stylen! Tijdens deze afspraak bespreken we hoe het nu gaat en word je haar weer geknipt volgens jouw wensen. Tevens ontvang je weer een heerlijke treatment en ga je weer netjes gestyled naar huis.  

 

Wanneer je behoefte hebt na een extra afspraak in de salon is dat natuurlijk mogelijk! Bij de prijs van het traject zitten twee afspraken inbegrepen, een extra afspraak is dan ook op eigen kosten.  

 

Tweede bloedtest (30 min) 

Na vijf maanden inname van de Omega 3 olie en vitamine K2/D3 is het tijd om een tweede bloedtest uit te voeren. Deze test zul je zelf thuis ontvangen bij jouw pakketje met Omega 3 olie en vitamine K2/D3.  

 

Hierbij is het belangrijk om te weten is dat er tijdens deze vijf maanden een dagelijkse inname van de producten behoort te zijn geweest om tot een acceptabele uitslag te komen. In 4 maanden tijd worden onze rode bloedcellen volledig vernieuwd. Dit is een continu proces, waardoor eerder testen geen zin heeft, maar ook testen na 4 maanden terwijl de producten niet trouw ingenomen zijn, kan leiden tot een teleurstellende uitslag. 

 

We zien je graag terug in de salon voor het uitvoeren van de test. Zorg dan natuurlijk dat je de test met je meebrengt!  

 

Afrondingsgesprek 

Wanneer het traject erop zit, zien we je graag nog een keer terug in de salon voor het afrondingsgesprek. Tijdens het gesprek bespreken we hoe het nu met je haar en hoofdhuid gaat, en waar je eventueel nog tegen aan loopt.  

 Daarnaast zal het resultaat van de tweede bloedtest binnengekomen zijn en kunnen we deze samen bespreken!  

 Is jouw Haar een Hoofdzorg? Ga met Nature Hair mee op een 6-maanden reis naar een gezonde(re) hoofdhuid! 

 Het blijft te allen tijde belangrijk om het advies goed op te volgen en thuis alleen te werken met de producten die door ons geadviseerd zijn. Om zo voor het beste resultaat te gaan.  

 

 Haar als Hoofdzorg 777,- 

Een 6-maanden reis naar een gezonde(re) hoofdhuid 

 

Intakegesprek (+/- 2,5 uur) 

Bloedtest Omega 3 olie 

Eerste afspraak knippen/treatment/stylen 

Eerste D-tox met drogen 

Waar ga je mee naar huis? 

2 flesjes olie 

1 doosjes vitamine K2/D3 

Keltisch zeezout 

Thuisverzorging 

Shampoo  

Conditioner 

Rinse/D-tox 

 3x afspraak (60 min.) voor D-tox met drogen. (in oveleg 1x per 2 weken)

 

Maand 3 of 4: 

Tweede afspraak knippen/treatment/stylen (90 min) 

Maand 5: 

Tweede bloedtest (30 min)  

Maand 6: 

Afrondingsgesprek (60 min) 

Bespreking bloedtest 

Hoe is het nu?