Mooi gezond haar en hoofdhuid kosten tijd.

Als je voor het eerst bij ons komt, kijken we naar wat jouw haar en hoofdhuid nodig zijn. Wij werken niet met een quickfix dat jouw haar en of hoofdhuid probleem verstopt. Wij willen werken aan duurzaam mooi haar en een gezonde hoofdhuid. Het kan dan ook zomaar een jaar de tijd nodig hebben voor jouw haar en hoofdhuid weer optimaal in balans zijn. Omdat de basis van een gezonde hoofhuid en daarmee gezond haar van binnen uit komen 80% en we maar maximaal 20% invloed van buitenaf hebben vinden wij het belangrijk om met gerenommeerde haarverzorging te werken. Wij vragen dan ook om serieus om te gaan met onze tips en adviezen. Zo werk je aan een toekomst waarmee jij ook weer blij in de spiegel kan kijken en vol zelfvertrouwen door het het leven kan gaan.

Onderstaand voorbeeld heeft 2 jaar tijd gekost. Hier zijn we gestopt met chemisch kleuren, passen we de Globalcurl techniek toe en gebruikt deze klant de geadviseerde thuisverzorging.                Deze dame ging voorheen elke 5-6 weken naar de kapper en nu eens in de 8 weken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.